Recenzia na dámske trekové topánky
Dámske trekové topánky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Dámske trekové topánky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Kvalita
Vyskúšané zatiaľ len po vnútri, ale sedia na nohe super tak verím že ani na turistike nebude problém. Zatiaľ max. spokojnosť.
Nevyhody uvedeny produkt nema.
Z vrchu pevné , kožené , v celku , žiadne zbytočne šitie , vnútro príjemné mäkké , tvarované . Podrážka nemá chybu . Obuv vhodná na jesenné , chladnejšie nosenie do hôr . Som spokojná .
Som spokojná s výrobkom, presne takýto typ obuvi som potrebovala, dá sa nosiť na turistiku, splavy aj na huby
Super kvalita, dobrá cena
Su to uz moje stvrte Lowa turisticke topanky. Nosim ich 12 meisacov v roku. Rocnemu obdobiu prisposobujem hrubku ponozky. Ked ich mam na nohe, mam pocit, ze nic nemam obute. Lahko sa udrziavaju, dlho vydrzia. Nosim ich na tury roznej narocnosti.
príliž úzky strih topánky, päta posunutá smerom k achilovke, tlačí
Merrell a Salomon, nič lepšie sa už dnes kúpiť nedá, tam je tá istota, že všetko bude ok a človeku sa nechce domov z prechádzky...
Dobre drží podrážka vibram, nie sú ale vodeodolné ako je uvedené na stránke Sportega, to by bolo v názve topánky uvedené GTX teda Goratex úprava. (Robia sa v 2 verziách), ale nechám si ich.
Odporúčam
Zobrazujem 301 - 320 zo 406 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...21 Ďalšie »